Lifestyle

Ben je op zoek naar een life coach in Den Haag? Op deze website vind je alle benodigde informatie. Zo kun je bij de life coach terecht voor verschillende soorten life coaching. Door deze life coaching expertise kun je worden geholpen om meer orde en rust in jouw leven te creëren.

 

Life coach Den Haag

De life coach uit Den Haag en omgeving streeft ernaar om jou op te helpen om bewuster te zijn en te leven. De coaching is erop gericht om de kwaliteit van jouw leven zoveel mogelijk te verhogen. Wil je weten wat de life coach voor jou kan betekenen? Lees dan verder op deze website of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De meeste mensen gaan naar een life coach wanneer ze tegen een bepaalde keuze aanhikken. Soms vergelijken ze zich veel met anderen en denken ze dat ze de keuze moeten maken die anderen ook maken. Life coaching kan je ondersteunen om jouw leven zo te vorm te geven zoals jij dat wilt. Verder biedt life coaching uitkomst wanneer je prioriteiten in het leven helder wilt stellen. Een vaak genoemd voorbeeld is de balans tussen vrije tijd en werk. Life coaching ondersteunt jou bij het zoeken naar de juiste balans.

 

Hoe ziet live coaching eruit?

Door middel van 1 op 1 coaching word je ondersteund en begeleid zodat je meer rust en orde in jouw leven zult ervaren. Natuurlijk krijg je verschillende praktische hulpmiddelen toegereikt, zodat je echt het gevoel hebt dat je steviger in je schoenen staat. Deze praktische hulpmiddelen worden gecombineerd met spirituele principes. Dit is een unieke combinatie in live coaching zorgt ervoor dat ons einddoel wordt bereikt.

Bij spirituele principes kun je bijvoorbeeld denken aan Ayahuasca ceremonies. Je kunt Ayahuasca opdrinken wat een helende werking op jouw lichaam en geest heeft. Duizenden jaren geleden werd het al als medicijn gebruikt. Je gaat tijdens een Ayahuasca ceremonie aan de slag met de problemen waarmee je zit. Je gaat samen met de live coach op een innerlijke reis waardoor je zult zien wie je werkelijk bent en kunt zijn in de toekomst. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er problemen zijn uit het verleden die je nog dwars zitten. Tijdens een ceremonie kunnen deze onbewuste emoties naar voren komen. Je wordt door de life coach geholpen om deze emoties te verwerken en vervolgens los te laten.

Verder kun je ook meditatiebegeleiding volgen bij MT Lifestyle. Deze sessie kun je individueel volgen, maar het is ook mogelijk om dit samen met een groep te doen.

 

Wil je erachter komen hoe je meer rust en geluk in het leven kunt ervaren? Neem dan contact op met de life coach uit Den Haag en omgeving. De eerste kennismaking is vrijblijvend.