nagelstyliste

Bij de opleiding nagelstyliste wordt je opgeleid tot een professioneel nagelstylist. Een nagelstylist is werkzaam in het gebied van de verzorging en het mooi maken van de nagels. Nagels bestaan uit kalk en bevinden zich op de handen en tenen van het menselijk lichaam. Gemiddeld heeft iedereen twintig nagels. Voor het gezond houden van de nagels kan je meestal terecht bij een manicure of pedicure, maar voor het mooi maken kan je het beste bij een nagelstylist aankloppen. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van nagels en weten precies wat mooi is. Een bedrijf dat pedicures aanbiedt doet vaak ook aan het lakken van de nagels, maar voor ware kunstwerkjes moet je toch echt bij een nagelstyliste zijn. Lijkt het je leuk om zelf nagelstyliste te worden? Volg dan de opleiding tot nagelstyliste. Wie weet start jij binnen een paar maanden al je eigen onderneming op!

 

Wat leer je bij de opleiding nagelstyliste?

De opleiding tot nagelstyliste biedt je alles aan wat je moet kunnen om een nagelstyliste te worden. Deze opleiding bestaat niet uit het simpelweg lakken van de nagels in een egale kleur, maar biedt jou veel meer aan. Zo leer je met nagellak ware kunstwerkjes op iemand zijn of haar nagels te creëren en leer je hoe je de nagels moet vormgeven. Een klant kan namelijk zelf kiezen welke vorm de nagels moeten worden. Jij hebt als nagelstyliste dan de taak om de nagels ronder of vierkanter te vijlen, precies naar de wens van de klant. Daarnaast is het voor een klant mogelijk om kunstnagels te laten zetten. Hoe dit allemaal werkt leer je ook allemaal tijdens de opleiding. Verder ga je ook leren hoe je een gel- of shellmanicure uitvoert. Alle vaardigheden die je tijdens de opleiding tot nagelstyliste leert staan vermeldt op het certificaat dat je na afloop van de opleiding in ontvangst mag nemen. Zo kan je aan je klanten dat je wel degelijk opgeleid bent tot professioneel nagelstylist.

 

Aanmelden voor de opleiding nagelstyliste

Zou je dolgraag nagelstyliste willen worden maar ben je hier nog niet voor opgeleid? Of ben je al werkzaam in manicures of pedicures en zou je je vaardigheden graag willen uitbreiden? Schrijf je dan direct in voor de opleiding nagelstyliste! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang! In een intensieve maar leerzame periode van acht à negen lessen leer jij de alle kneepjes van het vak van een nagelstyliste. Van het zetten van kunstnagels tot het maken van de meest prachtige kunstwerken op nagels. De opleiding tot nagelstyliste leert jou alles wat je moet weten. Het enige dat jij hoeft te doen is je via de website in te schrijven. Voor vragen is het mogelijk om telefonisch of per mail met een van de werknemers contact op te nemen. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om jouw vragen zo accuraat mogelijk te beantwoorden! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!