Voetmassage Spijkenisse

Een voetmassage is de perfecte manier om even helemaal te kunnen ontspannen. In je voet zitten de uiteinden van je meridianen, en dus wordt er eigenlijk het hele lichaam mee gestimuleerd. In deze salon kun je terecht voor een voetmassage in Spijkenisse, welke je eventueel kunt aanvullen met een fijne pedicure. Veel vrouwen kiezen voor een combinatie van deze twee, want dan voelen hun voeten niet alleen weer super ontspannen aan, maar zien ze er ook weer uit om door een ringetje te halen. Een voetmassage in Spijkenisse aanvullen met een pedicure is het ultieme verwenmomentje voor vrouwen (en natuurlijk voor mannen) en wordt vaak geboekt in de lente en de zomer. Ook zonder de massage is de pedicure behandeling overigens het meest populair in deze seizoenen. Dit komt nu eenmaal doordat mensen dan weer open schoenen en sandaaltjes gaan dragen, en hun voeten dus meer zichtbaar zijn. Ze worden zich dan ineens weer bewust van hoe hun nagels eruit zien en dat ze wel erg veel eelt hebben opgebouwd in de winter, en boeken bij deze salon een pedicure, eventueel in combinatie met zo’n ontspannende massage van de voeten.

Waarom is die voetmassage in Spijkenisse zo ontspannend?

Zoals we hierboven al vermeldden zitten er in je voeten allemaal uiteinden van meridianen, oftewel energiebanen. Door deze te stimuleren geef je in feite je hele lichaam een boost. De energie in je meridianen moet namelijk goed stromen, anders krijg je blokkades en kun je allerlei fysieke klachten gaan ervaren. Door die voetmassage in Spijkenisse te boeken geef je je hele energiesysteem een boost. Niet voor niets is deze salon ook gespecialiseerd in het geven van energetische massages. Deze gaan namelijk niet ietsje anders dan een normale voetmassage omdat de masseur er hele specifieke drukpunten in meeneemt die bovengenoemd effect hebben.

Onderbeen- en voetmassage in Spijkenisse

Heb je vaak last van vermoeide en stijve kuiten? Dan zou je er eens aan kunnen denken om die massage van de voeten aan te vullen met een massage van de kuiten. In deze salon kun je deze beide massages met elkaar combineren. Deze combinatie kan erg goed werken bij bijvoorbeeld neuropathische pijnen. Spanningen worden afgevoerd en de spieren ontspannen zich weer, en daarnaast wordt natuurlijk de doorbloeding flink gestimuleerd, wat heel belangrijk is voor mensen met neuropathische pijnen in de voeten. Zo nu en dan een fijne voetmassage inclusief onderbeenmassage boeken is dus een fijne manier om deze pijnen te verminderen, en omdat hij helemaal geen bijwerkingen heeft is deze behandeling heel erg populair.