Haarwerken vrouwen

Wat de reden ook is dat je een pruik wilt kopen, bij Erna Blok Haarprotheses ben je aan het juiste adres. Zij verzorgt zowel pruiken voor mannen als haarwerken voor vrouwen. Deze kun je kant en klaar bestellen, maar je kunt bij haar ook een afspraak maken voor als je op zoek bent naar iets heel specifieks. Erna Blok beschikt namelijk over haar eigen productieatelier, waarin ze haarwerken voor vrouwen en mannen op maat kan maken. Dit doet ze in de exacte kleur die jij in gedachte hebt, en zelfs met het type haar dat bij jou past. Dit is perfect voor mensen die om wat voor reden dan ook hun eigen haar niet meer hebben, en het liefst niet willen dat dit opvalt. Als je dus een pruik laat maken met exact hetzelfde type en kleur had als je van jezelf hebt, dan kun je deze dragen en zal het niemand opvallen dat je een pruik draagt. Ze kennen je immers niet anders dan met de betreffende haarstijl.

Haarwerken voor vrouwen op maat

In het atelier van Erna Blok Haarprotheses kun je diverse haarwerken voor vrouwen en mannen op maat laten maken, zoals we hierboven al beschreven. Maar ze gaan nog verder dan dat. Je denkt nu namelijk waarschijnlijk dat ze alleen pruiken maken, maar je kunt er zelfs terecht voor baarden, snorren en wenkbrauwen op maat. Deze vervaardigen ze onder andere voor de film- en theaterindustrie, maar je kunt ze ook voor jezelf gebruiken. En ook deze worden net als de haarwerken gemaakt van echte haren, en zijn dus niet van echt, natuurlijk haar te onderscheiden. Dat is het mooie van de haarwerken uit het atelier van Erna Blok. Ze zijn van ontzettend goede kwaliteit, en gaan daardoor ook heel lang mee. Het is weliswaar wat duurder dan een haarwerk met nephaar, maar veel duurzamer en natuurlijker.

Goede pruiken voor sinterklaas kopen

Als atelier voor haarwerken voor zowel mannen als vrouwen kunnen ze er bij Erna Blok Haarprotheses natuurlijk niet onderuit ook pruiken voor sinterklaas en de kerstman te maken. Bij deze pruiken is het heel belangrijk dat ze er natuurlijk uitzien, want kinderen letten altijd enorm op details. Ook deze pruiken worden dus vervaardigd van echt haar, en dat in precies de juiste, grijze kleur. Deze pruiken voor sinterklaas en de kerstman zijn van absolute topkwaliteit, en zijn heel prettig en comfortabel te dragen. Ze bestaan uit zowel een pruik met hoofdhaar als een baard en een snor. Deze kun je aan elkaar vastmaken waardoor de baard en snor op hun plek blijven zitten. Naast deze basis baarden en snorren kunnen ze natuurlijk ook hele flamboyante modellen in felle kleuren maken, wat je vaak ziet in de theaterindustrie. Wat dat betreft leveren ze bij Erna Blok Haarprotheses echt een totaalconcept op het gebied van haarwerken en zijn hun diensten en producten niet voor niets zo populair.